Hemstädning Töreboda

MA STÖD – hemstädning Töreboda

Välkommen till det välrenommerade företaget MA Stöd. Vi ser till att underlätta din vardag genom att erbjuda många hushållsnära tjänster, bland annat hemstädning i Töreboda med omnejd. Hemstädning är en tjänst som oftast ger rätt till rutavdrag, du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida. Du vill säkert veta mer om oss också, och då ska du klicka här.

Hemstädning Töreboda

VI GER DIG

Trygghet

MA Stöd är ett företag med stort fokus på trygghet. Vi värnar om alla våra kunder och deras behov. Med vårt arbete vill vi vara en trygg partner i vardag och ge dig hjälpen just du är i behov av.

Expertis

Inom företaget finns en omfattande kunskap. Grundaren av företaget är undersköterska i grunden och har arbetat inom kommunen i över 15 år. Med det sagt finns kompetensen som krävs.

Anpassat arbete

När du vänder dig hit kommer du få hjälp som är anpassad efter ditt individuella behov. Oavsett vad du har för behov kommer vi utgå från dem och anpassa arbetet därefter. 

VÅRA TJÄNSTER

Sätt guldkant på vardagen

Tanken bakom företaget är att sätta en guldkant på din vardag, genom att ge dig den hjälp du är i behov av. Vare sig du behöver hjälp i eller utanför hemmet, eller är i behov av sällskap är vi det rätta företaget för dig. Alla tjänster går att anpassa efter det just du behöver. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Valnötsstigen 19, 542 42 Mariestad

Ring oss

0736-412674

Hemstädning Töreboda

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär